Woning zoekenVerhuur

Bent u eigenaar van één of meerdere woningen en heeft u interesse om deze tijdelijk of permanent te verhuren? Dan krijgt u te maken met complexe regelgeving, diverse eisen waar u aan moet voldoen en er volgt een stroom aan formulieren. In deze situatie is het verstandig een specialist in te schakelen.

Wanneer u overweegt uw woning te verhuren kunt u contact met ons opnemen om vrijblijvend een afspraak te maken. Naast een advies op maat kunnen wij uw woning ook aanbieden op diverse goed bezochte huizensites.

Housing Solutions is specialist in tijdelijke woningverhuur.
De adviseurs beschikken over de meest recente kennis over de wet-/en regelgeving, kennen de vereisten van de verschillende partijen en hebben zicht in de lokale markt. Door ons uitgebreide zakelijke netwerk bemiddelen wij regelmatig voor bedrijven die tijdelijk woonruimte zoeken voor hun internationale collega’s. Denk bijvoorbeeld aan specialistische medewerkers uit het buitenland die tijdelijk werk verrichten op de Maasvlakte 1 & 2, de Europoort en de Botlek. Zij hebben een drukke baan, willen dicht bij de werklocatie wonen en hun vrije tijd doorbrengen in een huiselijke sfeer. Tijdelijke huur is dan een prima oplossing. Daarnaast kunnen wij uw woning ook aan particulieren verhuren.

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Housing Solutions, wordt uw woning nadrukkelijk tijdelijk verhuurd. Daarbij geniet de huurder geen huurbescherming en kan de huurovereenkomst op een vooraf afgesproken termijn ontbonden worden. Zo blijft uw huis gewoon in de verkoop of kunt u het uiteindelijk zelf weer gaan bewonen. Dit alles conform de Nederlandse wetgeving. Housing Solutions is een betrouwbaar intermediair die u optimaal van dienst is bij het tijdelijk verhuren van uw woning. Het inschakelen van Housing Solutions neemt u veel tijd en zorgen uit handen. Een minimale investering die zich snel terugverdient en de risico’s bij de tijdelijke verhuur van uw woning minimaliseert.

Huurders
Wij selecteren en screenen geschikte kandidaten voor uw huurwoning. Housing Solutions bemiddelt alleen voor huurders die:
- inzicht verschaffen in hun persoonlijke achtergrond
- financieel draagkrachtig genoeg zijn om de maandelijkse huur te voldoen

Voor kandidaat-huurders plannen wij een bezichtiging. Als een huurder besluit om uw woning te gaan huren, maken wij desgewenst een huurcontract op. Tevens wordt er bij inhuizing een inspectierapport opgemaakt.

Dienstenpakket
Ons dienstenpakket bestaat uit een divers aantal activiteiten gericht op uw specifieke wensen van U als verhuurder.

Staat u woning in de verkoop
Ook als uw vastgoed ter verkoop aangeboden staat, maar de verkoop wil niet vlotten kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij kunnen uw woning "tijdelijk" verhuren met een passende clausule voor ontbinding in het geval dat er toch verkocht wordt.

Voorafgaand aan het tekenen van de huurovereenkomst vraagt Housing Solutions de verhuurder een kopie paspoort of eigendomspapieren te overhandigen. Deze maatregelen neemt Housing Solutions zodat u als eigenaar niet door derden gedupeerd kunt worden. Wij vragen uw begrip hier voor.

 

 

Waardebepaling