Woning zoekenPlaats een zoekopdracht en vindt uw perfecte woning

Wat voor woning zoekt u? En welke voorwaarden en condities zijn er allemaal aan verbonden? Wat wordt de maandelijkse huurprijs zonder verrassingen achteraf!


Housing solutions staat u niet alleen juridisch bij, maar is ook behulpzaam bij de onderhandeling(en). Door kennis van de markt kan Housing Solutions uw droomwoning in veel gevallen veel scherper huren, zodat u maandelijks nooit teveel betaald.

Housing Solutions kan u in elke situatie bijstaan:

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw woonwensen vragen wij u om ons inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Deze informatie maakt het voor ons mogelijk om een zo goed mogelijke match te maken met voor u potentieel interessante woningen. U kunt zich hier registreren.

Indien Housing Solutions  er in slaagt om woonruimte (buiten het aanbod van Housing Solutions) voor opdrachtgever, diens familie, of andere relaties te verwerven en hieruit een huurovereenkomst voortvloeit dan is opdrachtgever hiervoor een bemiddelingscourtage aan Housing Solutions verschuldigd. Deze courtage dient voor de ingangsdatum van de overeenkomst te worden voldaan.

Bij de aanhuur van een woning werken wij op basis van ‘No Cure, No Pay’!
 

Waardebepaling