Woning zoeken



Personeelshuisvesting

Direct leverbaar

Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben we een breed scala aan appartementen en huizen. Wij hebben altijd enkele appartementen en woningen direct beschikbaar. Housing Solutions woningen zijn volledig gemeubileerd en all-inclusive. Direct huren is mogelijk, wij bieden snel een goede oplossing voor de tijdelijke huisvesting van uw personeel.
 
Flexibele huur
We maken gebruik van flexibele huurvoorwaarden. Te beginnen met de minimum van een week (short stay) tot enkele jaren (long stay). Flexibel huren is een flexibel contract zonder verplichtingen voor de lange termijn.
 
Complete verhuur
Huisvesting door Housing Solutions ontzorgt! Wij bieden kwalitief goede woonruimte in een goede leefomgeving voor uw medewerkers. We houden intensieve controle op de bewoning en accommodatie om probleemsituaties te voorkomen. Hierdoor kunnen wij pro-actief onze technische dienst en schoonmaakploeg aansturen. Zodat de woonruimte en omgeving in een goede staat blijft. Als huisvestingsmanager kunt u bij Housing Solutions zorgeloos uw personeel huisvesten.
 
Bent u op zoek naar tijdelijke huisvesting voor uw werknemers? Housing Solutions helpt u graag. Lees meer...
 
Waardebepaling