Woning zoekenOver ons

Klantgericht met een persoonlijke benaderingswijze. Hiermee hebben wij een zeer goede naam in de markt van huur en verhuur opgebouwd. Housing Solutions profileert zich als een professionele organisatie waarbij betrouwbaarheid, flexibiliteit, persoonlijk en kwaliteit de sleutelwoorden zijn.

Op onze website www.housingsolutions.nl kunt u geheel gratis alle via onze kantoren beschikbare huurwoningen bekijken, het aanbod van huurwoningen is altijd up-to-date.  

Het aanbod van Housing Solutions bestaat uit kale huurwoningen, gestoffeerde woningen, gemeubileerde woningen en short-stay appartementen (appartementen die voor een korte periode gehuurd kunnen worden). Ook worden door ons kamers te huur aangeboden en kunt u bij ons terecht voor huurwoningen variërend van een woonboot, appartement, eengezinswoning, luxe villa of penthouse.

Bent u starter of iemand die flexibel wil zijn en zich niet wil binden aan een koopwoning? Bent u een expat of repat die terugkeert naar Nederland en zoekt u een huurwoning ter overbrugging? Bij Housing Solutions bent u altijd aan het juiste adres voor uw huurhuis. Om ervoor te zorgen dat wij volledig op de hoogte zijn van de woonwensen raden wij iedereen aan om zich te registreren.

 

Waardebepaling