Woning zoekenTeteringsedijk , Breda

Reageren Print pagina terug naar overzicht

Meer informatie

Adres: Teteringsedijk
Stad: Breda
Postcode: 4817 MG
Type: Appartement
Woon oppervlakte: 45
Perceel oppervlakte:

€ 765 p/m

exclusief

Woon oppervlakte: 45 m2Aantal slaapkamers: 1

OMSCHRIJVING
Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping. Het complex ligt op een rustige locatie, op fietsafstand van het stadscentrum van Breda met het winkelcentrum, vele restaurantjes en uitgaansgelegenheden en het gezellige Valkenberg-park. Maar ook het centraal station en de uitvalswegen zijn zeer snel te bereiken. Het gebouw heeft een liftinstallatie en een eigen parkeerterrein, maar er is ook voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Het appartement heeft onder meer een keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel en een eigen balkon.

De indeling is als volgt:

Begane grond
Via een afgesloten entree met bellentableau en de brievenbussen komt u in de hal met het trappenhuis en de liftinstallatie. Op de tweede verdieping bevindt zich het te verkopen appartement. Op elke verdieping zijn de appartementen te bereiken via de galerij en u komt eerst in een gemeenschappelijke gang waar de verschillende appartementen zich bevinden.
Aan de achterzijde bevindt zich een gang met de eigen berging, een gemeenschappelijke fietsenberging en via een deur komt men op het achtergelegen terrein met een eigen, niet afgesloten parkeerplaats met de afvalcontainers. Hier kunnen bewoners hun auto parkeren.

INDELING

Entree 
De entree/hal is voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wandafwerking en een spuitwerk plafond. In de hal bevinden zich de intercominstallatie en de toegang tot de badkamer en de open keuken;

Badkamer
De badkamer (1.45 x 2.05 m) is volledig betegeld in een lichte kleurstelling en voorzien van een douchecabine, een wastafel en een toilet.

Keuken
De open keuken (2.10 x 2.70 m) heeft een keukeninrichting bestaande uit een aantal onder- en bovenkastjes.

Zithoek
De zithoek (2.70 x 2.75m) heeft een grote raampartij waardoor de lichtinval heel fraai is wat zorgt voor een ruimtelijk effect. 

Slaapkamer
Vanuit de hal bereikt men de slaapkamer (2.30 x 3.05m). Deze heeft een inbouwkast.

Balkon
Het balkon heeft een oppervlakte van 1.35/2.10 x 2.35 m, bereikbaar vanuit de woonkamer.

ALGEMEEN

• Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer;
• Verwarming vindt plaats via blokverwarming;

  • Servicekosten € 45,- p.m.
  • Levering diensten € 55,- p.m.
  • gebruik was/€ 6,- p.m. (u ontvangt dan een sleutel van de gemeenschappelijke wasruimte op de begane grond)

Huurprijs bedraag € 869,68 incl. servicekosten, warmte, water en gebruik van de gemeenschappelijke wasruimte. Huurprijs is exclusief electra, internet, tv en gemeentelijke belastingen. De woning is geschikt voor een werkend eenpersoons huishouden/stel. Reageren kan alleen via email info@housingsolutions.nl

 

Badkamer
Douche
Breda

Willemstraat 8
4811 AK Breda
+31 (0) 76 5323931
info@housingsolutions.nl

Waardebepaling