Woning zoekenMijn huis verhuren via Housing Solutions

Heeft u tijdelijk of permanent woonruimte beschikbaar en bent u op zoek naar een geschikte huurder?  Housing Solutions is gespecialiseerd in tijdelijke en permanente verhuur van woonruimten. Wij bemiddelen in zowel zelfstandige danwel onzelfstandige huurwoningen variërend in iedere prijsklasse.

Wanneer u overweegt uw woning te verhuren kunt u contact met ons opnemen om vrijblijvend een afspraak te maken. Wij kunnen uw woning ook aanbieden op diverse goed bezochte huizensites op internet (www.pararius.nl) de meest succesvolle verhuur website van dit moment.
 

Advies op maat
Voor wij een woning in de verhuur nemen komen wij langs om tijdens een persoonlijk gesprek kennis met elkaar te maken en uw mogelijkheden met betrekking tot de verhuur te bespreken. Wij adviseren u over de haalbare huurprijs en over eventuele veranderingen die aangebracht moeten worden om een snelle verhuur te bevorderen. Tijdens de inverhuurname nemen wij digitale foto's van uw woning, deze gebruiken wij voor diverse internetpresentaties. Juist gezien het specifieke karakter van de websites, kunt u ervan uitgaan dat het vrijwel allemaal potentiële huurders zijn.
 

Huurders
Wij selecteren en screenen geschikte kandidaten voor uw huurwoning. Housing Solutions bemiddelt alleen voor huurders die:

- inzicht verschaffen in hun persoonlijke achtergrond 

- financieel draagkrachtig genoeg zijn om de maandelijkse huur te voldoen

 

Voor kandidaat-huurders plannen wij een bezichtiging. Als een huurder besluit om uw woning te gaan huren, maken wij desgewenst een huurcontract op. Tevens wordt er bij inhuizing een inspectierapport opgemaakt.
 

Dienstenpakket
Ons dienstenpakket bestaat uit een divers aantal activiteiten gericht op uw specifieke wensen van U als verhuurder.

 Advies op korte en lange termijn
- informeren over juridische en financiële mogelijkheden
- adverteren (internet, mailings, samenwerkingsverbanden)
- inspecteren van de woning (inspectierapport tijdens oplevering woonruimte)
- inventariseert voor u (selecteren, screenen en matchen van huurders)
- collecteert de eerste betaling voor u (waarborg + 1e maand huur)
- assisteert u in onderhandeling en vastleggen afspraken
- biedt tevens de mogelijkheid tot beheer (tegen nader overeen te komen vergoeding)
 

Staat u woning in de verkoop
Ook als uw vastgoed ter verkoop aangeboden staat, maar de verkoop wil niet vlotten kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij kunnen uw woning "tijdelijk" verhuren met een passende clausule voor ontbinding in het geval dat er toch verkocht wordt.

Voorafgaande het tekenen van de huurovereenkomst vraagt Housing Solutions de verhuurder een kopie paspoort of eigendomspapieren te overhandigen. Deze maatregelen neemt Housing Solutions zodat u als eigenaar niet door derden gedupeerd kunt worden. Wij vragen uw begrip hier voor.

Waardebepaling