Woning zoekenDiensten

Door middel van de informatie op deze website trachten wij een zo compleet mogelijk beeld te geven wat Housing Solutions voor u kan betekenen. Bovendien vinden wij het erg belangrijk dat u exact weet hoe wij ervoor kunnen zorgen dat u uw vastgoed succesvol verhuurt, verkoopt, aankoopt, huurt, beheert, taxeert  en financiert.

 

Housing Solutions, werkt snel, efficiënt en vooral klantgericht. Kernactiviteiten zijn bemiddeling bij de verhuur, aanhuur, verkoop,  aankoop en beheer van woningen en bedrijfsmatig onroerend goed. Ook voor taxaties en financiele diensten met betrekking tot hypotheken, verzekeringen, pensioenen en kredieten kunt u bij ons terecht.

 

Door onze actuele kennis van de woningmarkt, deskundigheid en de grote hoeveelheid ervaring regelen wij ook graag de financiering,  aan- en verhuur of  aan- en verkoop van uw vastgoed.

 

Kortom, voor al uw vragen en problemen met betrekking tot huisvesting binnen de woning-  als bedrijvenmarkt bent u bij Housing Solutions aan het juiste adres en bieden wij u de oplossing met persoonlijke aandacht voor iedere klant!

 

Heeft u na het doornemen van deinformatie op deze website nog vragen en/of wilt u een persoonlijk gesprek met één van ons adviseurs neemt u dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst! 

 

Waardebepaling