Woning zoekenAanhuur

Onze adviseurs kennen de regio als geen ander en beschikken over een actuele portefeuille van appartementen, eengezinswoningen en villa’s die te huur zijn. De aangeboden woningen bevinden zich in de regio Breda, Den Bosch, Rotterdam, nabij werklocaties als Maasvlakte 1 & 2, de Europoort en het Botlek gebied. Daarnaast hebben wij scherpe prijsafspraken met lokale hotels en verhuurders van vakantiewoningen. Zo realiseren wij voor elke woonwens de juiste oplossing. Als het moet zelfs binnen 24 uur!

Tijdens de selectie staan uw wensen centraal. Voorkeuren voor ligging, reistijd en faciliteiten worden in dit proces meegenomen. Na de match presenteren wij u een aantal potentiële woningen en volgt een bezichtiging. Wanneer u tevreden bent, verzorgen wij de verdere administratieve handelingen en maken wij de tijdelijke bewoner wegwijs in de woonomgeving (sportcentra, medische diensten, winkelcentra).

De huurprijs wordt in overleg bepaald en is afhankelijk van de afgenomen diensten. Het standaard pakket bestaat uit het commercieel, administratief en technisch beheer. Denk daarbij aan vergunningen, verzekeringen, betalingen, afspraken met individuele huiseigenaren, contact met gemeenten en buurtbewoners. Daarnaast kunnen wij ook huishoudelijke diensten zoals schoonmaak, boodschappen, tuinonderhoud, wassen/strijken of woon/werk vervoer voor u organiseren. Deze aanvullende diensten zijn maatwerk oplossingen die wij graag persoonlijk met u afstemmen.

Eén ding is zeker: huisvesting via Housing Solutions is een optimale vorm van ontzorgen.

Waardebepaling